Skip to content
Ontwerp, aanleg & onderhoud, renovatie

Vijver aanleggen Breda

Wilt u een prachtige vijver aanleggen in Breda of in de omliggende regio? Hoveniersbedrijf De Crom is uw ideale partner voor dit project. Met onze uitgebreide ervaring in de aanleg van vijvers, hebben we alle expertise in huis om uw buitenruimte te transformeren met een vijver die naadloos aansluit bij de stijl van uw tuin of terras. Wij zorgen voor een volledige dienstverlening, van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie.

Bekijk hier onze aangelegde tuinen

De Crom kiest voor een persoonlijke aanpak

Onze aanpak is grondig en persoonlijk. We beginnen met een gedetailleerde bespreking van uw wensen en de specifieke kenmerken van uw locatie. Dit stelt ons in staat om een ontwerp te creëren dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook ecologisch verantwoord. We overwegen alle aspecten, van de grootte en vorm van de vijver tot de selectie van waterplanten en vissen, om een harmonieus geheel te creëren dat uw buitenleven verrijkt.

Bij Hoveniersbedrijf De Crom geloven we in het leveren van een complete service. Dit betekent dat we alle aspecten van de vijveraanleg voor onze rekening nemen, inclusief grondwerk, installatie van pompen en filtersystemen, en de aanleg van bijpassende bestrating of terrassen. We streven ernaar om een vijver te creëren die niet alleen vandaag mooi is, maar ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk voor de toekomst.

Onderhoud aan uw vijver

Goed onderhoud is cruciaal voor de levensduur en schoonheid van uw vijver. Wij bieden gespecialiseerd onderhoud aan, waarbij we in het najaar bladeren en rottende plantendelen verwijderen om verzuring en algengroei te voorkomen. Tijdens de winter houden we uw vijver ijsvrij om zuurstoftekort te vermijden, en in het voorjaar schonen we de waterplanten op en voegen kalk toe tegen algen. In de zomer beheren we de groei van zuurstofplanten en verwijderen we draadalgen. Daarnaast adviseren we over de beste vissoorten voor uw vijver, wat een groot effect kan hebben op de helderheid van het water. Ook zorgen we voor de juiste waterplanten in en rond uw vijver, die bijdragen aan een gebalanceerd ecosysteem.

Meer informatie?

Bent u klaar om uw tuin in Breda of omstreken een vijver aan te leggen? Hoveniersbedrijf De Crom nodigt u uit voor een samenwerking om uw tuindroom werkelijkheid te maken. Voor meer informatie of om een afspraak te maken, kunt u ons contacteren via info@hoveniersbedrijf-de-crom.nl of bellen naar 0162 451153 of 06 53340454. Samen kunnen we uw tuin transformeren met deskundig aanbrengen van een vijver, waardoor uw buitenruimte een verlengstuk van uw thuis wordt.

Back To Top